Over ons

Y. Omdat u het beste salesteam wilt dat er bestaat.

U wilt het beste verkoopsteam dat er bestaat? U bent aan het juiste adres. Dat klinkt misschien ambitieus, maar zo zijn we ook.

Bij Y zijn we ervan overtuigd dat we alles in huis hebben om uw salesverhaal naar nieuwe hoogten te stuwen. Dankzij onze jarenlange ervaring en bewezen successen in uitdagende verkoopsmarkten, zijn we ervan overtuigd dat we ook voor u een succesvolle verkoopsaanpak op maat kunnen uitwerken.

Wij zijn gedreven om het verschil te maken.

Als onderneming zijn we nog jong, maar we kunnen rekenen op de uitgebreide kennis en ervaring van onze medewerkers – stuk voor stuk hoogopgeleide sales experten met flink wat jaren op de teller in high-end salesmarkten. Eén ding hebben we bij Y allemaal gemeen: vanuit onze passie voor sales zijn we erop gebrand om voor u het verschil te maken.

Wat we bij Y belangrijk vinden.

Waarom doen we bij Y wat we doen? Simpel: voor de mensen. Wij zijn ervan overtuigd dat de sleutelrol in een verkoopsproces niet is weggelegd voor het product of de producent, maar voor de mens die aan het andere uiteinde staat. Alles begint bij de behoefte van de koper. Zodra we die centraal stellen in wat we doen, komen we tot eerlijke en goede resultaten.

Wat mag u van ons verwachten?

Oplossingen

Bij Y denken we niet in problemen, enkel in oplossingen. En die oplossingen kunnen heel uiteenlopend zijn. Nood aan een succesvolle end-to-endaanpak voor uw verkoopsverhaal of enkel hulp nodig bij lead generation? Wij staan voor u klaar.

Authenticiteit

Wij zijn gedreven en gemotiveerd om voor elk van onze klanten het beste resultaat neer te zetten. We doen dat op een eerlijke manier: door goed en hard te werken.

Impact

Onze methodologie is geënt op groei en succes. Wij mikken op niets anders dan een succesvolle impact. Voor u en uw klanten.

Customer intimate service

We werken niet louter voor u, maar in partnership met u. Elk succesvol project is het resultaat van een open en hechte  samenwerking met onze klant.

Wie zijn wij?

Benieuwd wie de mensen achter Y zijn? We stellen graag onze drijvende krachten aan u voor.

Nicolas
Chief Executive Officer

NICOLAS LAPORTA

Nicolas is hét aanspreekpunt bij uitstek voor bedrijven die willen samenwerken met Y.

Nicolas heeft tonnen saleservaring en -expertise in high-endmarkten. Hij werkte als Head of Sales bij een Belgische vastgoedgigant en was ceo  (België/Marokko) voor een gerenommeerd internationaal bedrijf in luxevastgoed.

Nicolas is een ondernemer in hart en nieren en heeft de afgelopen jaren een indrukwekkend trackrecord opgebouwd. Onder meer als sports marketing manager bij Red Bull België, en als mede-oprichter van biermerk Ginette en de gelijknamige bars en restaurants.

In zijn vrije tijd doet hij aan gentle farming en gaat hij graag kitesurfen. Hij is getrouwd en heeft twee kinderen.

Michael staat in voor het rekruteren, opleiden en begeleiden van onze saleskrachten.

Als voormalig Head of Sales bij de grootste beursgenoteerde vastgoedontwikkelaar van België en met een tiental jaren ervaring in sales, is hij de geknipte man om uw salesverhaal in handen te nemen.

Met zijn unieke aanpak en passie voor het salesproces is hij in staat om elk project in een recordtijd uit te verkopen.

Als hij niet met Y bezig is, dan gaat zijn tijd naar zijn vrouw en dochter.

Michael
Chief Commercial Officer

MICHAEL KAUFFMANN

Roeland
Chief Marketing Officer

ROELAND VANDENBRANDE

Roeland legt de eerste steen in elke succesvolle leadgen-campagne: hij tekent het strategische marketingverhaal uit.

De afgelopen 15 jaar heeft Roeland zich ontwikkeld als de marketingexpert in projectontwikkeling. Zijn parcours legde hij af bij 3 vastgoedgiganten in België en Nederland. In die boeiende periode heeft hij zelf in totaal 8.000 appartementen op een succesvolle manier vermarkt.

Hij weet dus als geen ander hoe hij high-endproducten in de markt moet zetten. Kennis die hij graag ten dienste stelt van uw bedrijf.

VERVOEG ONS TEAM

Samenwerken met Y?

Nood aan een ervaren en doeltreffende salesaanpak? Op zoek naar de juiste verkoopsmensen om uw nieuwbouwproject snel en doeltreffend uit te verkopen? Dit is uw directe lijn: bel Nicolas Laporta op

Join us!

Wilt u een mooie carrière uitbouwen en bent u erop gebrand om als verkoper een impact te maken, zowel voor uw klanten als voor de klanten van uw klanten? Dan kunnen we het vast goed met elkaar vinden. Laat ons snel kennismaken.