Diensten

Y. Omdat wij de salesoplossing hebben voor uw  nieuwbouwproject.

Y is een heel eenvoudig concept: wij helpen u om uw nieuwbouwprojecten doeltreffend uit te verkopen. Dat doen we in de eerste plaats door de juiste verkoper te matchen aan uw project, maar hier stopt het niet bij.

Hoe kunnen we u helpen?

We helpen u om beter en sneller tot de succesvolle verkoop van uw nieuwbouwproject te komen. Door sales & marketing op elkaar te enten, bieden we u een all-in sales- en marketingaanpak: branding, mediaplanning en lead-generation tot sales outsourcing en management van de juiste salesprofessionals. Sales & Marketing as a Service, en daar kunt u alleen maar wel bij varen.

1. De Sales Solutions van Y

Rekrutering en Outsourcing

“Verkopen is een vak”
Helaas bestaat hier nog geen studierichting voor. Niet verwonderlijk dus dat het vinden van de juiste salesprofielen voor veel bedrijven zo moeilijk blijkt. Gelukkig zijn wij er om te helpen, want bij Y hebben we van salesrekrutering en -outsourcing onze corebusiness gemaakt. Wij vinden de juiste mensen om het verkoopsproces bij onze klanten in handen te nemen, zodat zij er niet meer van wakker liggen. Wij matchen de juiste talenten uit onze salespool aan het juiste project en komen zo tot de beste verkoopsresultaten

Sales Team Management

Het managen van een hoog presterende salesorganisatie is geen eenvoudige opdracht. Bij Y beschikken we over de juiste ervaring, methodes en expertise om goed draaiende salesteams op te bouwen en te managen, met één duidelijk doel voor ogen: de allerbeste verkoopsresultaten. Wij nemen de zorgen van het verkopen en het beheer van het salesteam volledig uit uw handen, zodat u er niet meer van moet wakker liggen en u zich kan concentreren op wat u het liefste doet.

Salesopleiding & training

Bij Y geloven we overigens heel sterk dat training de sleutel is tot succes. Met talent alleen komt u er niet. Het vinden van het juiste profiel is niet altijd voldoende om een project succesvol (uit) te verkopen. Daarom geven wij zelf onze mensen intensieve salesopleidingen. Onze salesprofessionals werken volgens een gestandaardiseerd salesproces met een proven track-record.

Die opleiding ziet er in grote lijnen zo uit:

  1. Intensieve opleiding (3 maanden): salesprocessen, technieken, productkennis, tools, …
  2. Begeleidingstraject (min. 18 maanden): wekelijkse coaching, training & salesmeetings en frequente fieldcoaching
  3. Opvolgingstraject: wekelijkse salesmeetings & training, Occasionele fieldcoaching

2. De Marketing Solutions van Y

Elk salesverhaal begint bij het eerste beeld of de eerste letter die een potentiële klant ziet. Daarom zetten we aan het begin van elk salestraject even een stap terug. Wie willen we bereiken? Welke behoefte heeft ons doelpubliek? En hoe spelen we daar met ons verhaal op in? Voor we met het verkopen van een product aan de slag gaan, zetten we eerst ons verhaal op punt. We zorgen voor een sterke (visuele) merkidentiteit en een uitgekiend mediaplan, werken inspirerend marketingmateriaal uit, implementeren strategische en resultaatgerichte marketingcampagnes en zetten doeltreffende leadgen-campagnes op. Kortom, we zorgen ervoor dat ons salesteam alle tools in handen heeft om de markt met succes te bestormen.

lead-generation

3D-rendering

website

mediaplanning

brochures

verkoopsplannen

brand identity & logo

marketingstrategie

Nood aan een ervaren en doeltreffende salesaanpak?

Op zoek naar de juiste verkoopsmensen om uw targets zo snel mogelijk te halen? Dit is uw directe lijn: bel Nicolas Laporta op